BLOGI
 

Olen aina digannut siitä, että asioille voi keksiä tyylikkään nimen, oli kyseessä sitten kirjoitus, tapahtuma tai vaikkapa yhdistys. Jos nimi toimii, sen kyllä tietää heti. Kirjoittelin tähän blogiin niin monesta asiasta, että en tiedä tarvitseeko kaikkia juttuja edes kategorisoida johonkin tiettyyn ryhmään, mutta nyt kun kirjoitellaan itselleni...

Minä lupaan ja vannon että minä todistan ja kerron kaiken totuuden tässä asiassa siitä mitään salaamatta, tai siihen mitään lisäämättä taikka sitä muuttamatta.

Inversen tarinat jatkuvat osassa numero kaksi! Sain Inverse Recordsilta aiemmin isomman satsin levyjä. Näistä ensimmäiset käsiteltiin viimeksi, nyt vuorossa toinen puolisko + toisen lähetyksen sisältöä.

Inverse Recordsin uutuuksista on tehty juttuja aiemminkin, ja tällä kertaa juttua tulee kahdessa osassa. Sain levyjä yhteensä kahdeksan kappaletta, ja ensimmäisessä osassa käydään niistä läpi neljä. Yksikään yhtye ei ollut (taaskaan) itselleni tuttu entuudestaan, mutta kuunneltua tulee varmasti jatkossa. Tässä kohtaa olisi taas hyvä muistuttaa...

Olen joskus kuullut sanonnan : "Samaa paskaa, eri paketissa". Tämä voi päteä joihinkin teoksiin, mutta asia on kuitenkin loppupeleissä aina kuulijan päätettävissä. Kuten olettekin varmasti tähän mennessä jo huomanneet, olen hyvin suuri fyysisen musiikin ystävä. Tästä syystä hyllyistäni saattaakin löytyä yhdestä levystä useampi kuin yksi versio....

Inverse Records toimitti jälleen paketin uutuuksia Kasarigrammarin käsittelyyn. Pakettihan saapui jo viikkoja sitten, päätin kuitenkin kuunnella tuotoksia rauhassa, ja siten muodostaa mielipiteen joka on mahdollisimman oikeanlainen.

Suomen (ehkä) suurimmat levymessut pidettiin Hyvinkäällä 04.05.2019. Paikkana toimii vanha tuttu villatehdas joka on toimimut messujen tilana jo vuosikausia. Paikalla oli tuttuun tapaan useita kymmeniä myyjiä, ja useita satoja kävijöitä. Se mitä itselle tarttui mukaan, selviää alla olevalta videolta.

Record Store Day, eli tuttavallisemmin RSD, on mielestäni yksi vuoden parhaista tapahtumista. RSD:n nykyinen muoto jakaa kuitenkin hieman mielipiteitä, ja ehdin jo itsekin miettiä että onko koko hommassa mitään järkeä.

Pieni vi****s valtasi hetkeksi mieleni, kun kyseinen Metalliluolan jakama "uutinen" ilmestyi ruudulleni toissapäivänä. Taasko tästä yhtyeestä uutisoidaan? Milloin yhtye hajoaa, milloin palaa, milloin mitäkin. Kommentit tuntuvat uutisesta riippumatta olevan aina saman henkisiä.