BLOGI

 

Tuoreimmalla videolla käsittelyssä Bodom After Midnightin ensimmäinen ja viimeinen julkaisu Paint The Sky With Blood-EP!

Mustan Kuun Lapset julkaisi jokin tovi sitten akustisen albumin nimeltään Kruunu. Levyn sisältöä käydään läpi uusimmalla videolla! Videon lopussa myös kilpailu joka käynnissä huhtikuun loppuun!

Vuoden 2020 elokuussa toteutettu levykaupparalli tuli aikoinaan tallennettua ja videokin editoitua. Jostain syystä tekele oli kuitenkin jäänyt unholaan ja saatiin ulos vasta nyt. Jutussa mukana Helsinkiläisiä levykauppoja ja niistä löytynyttä tarjontaa.

Edellisessä osassa napattiin hieman kiinni aiemmin käsittelyn ulkopuolelle jääneitä Inverse Recordsin julkaisuja. Tällä kertaa juttu jatkuu ja käsitellään kolme viimeistä tekelettä tästä kuusikosta. Olkaapa hyvät!

Tällä kertaa mukana ei ole pelkästään uutuuksia, vaan myös pari aiemmin jutuista pois jäänyttä tekelettä. Satunnaisista syistä en ole päässy juttuja kirjoittamaan aivan siihen tahtiin mihin olisin halunnut, mutta tilanne on sikäli korjaantunut että jatkossa tekstiä tulee entistä useammin! Katsotaan seuraavaksi mitä Inverse Recordsin tarjonnasta...

UMK 2021

22.01.2021

Euroviisut lähestyvät ja sen myötä myös jälleen kerran uudistunut Uuden Musiikin Kilpailu, vuorossa vuosimalli 2021. Yleensä en lähde Euroviisuista kirjoittelemaan mutta tällä kertaa biisit herättivät sen verran vahvoja tunteita etten pitänyt vaihtoehtona olla kirjoittamatta niistä.

Children of Bodom on yksi niistä bändeistä joista on ollut aikomus kirjoittaa jo pitkään. Koskaan ei kuitenkaan ole löytynyt sitä oikeaa hetkeä, kunnes koitti tämä monien maailman mullistanut maanantai. Tekstin tarkoituksena on muistella yhtyeeseen liittyviä juttuja ja tehdä kunniaa Alexi Laiholle sekä hänen tekemisilleen. Jutut perustuvat omiin...

Tänään monen sosiaalisenmedian käyttäjän näkökenttään lävähti otsikon mukainen teksti sekä alla näkyviä kuvia. Kyse on tapahtuma-alan ammattilaisten aloittamasta kampajasta jolla pyritään varmistamaan alan toiminta jatkossakin.

Sentencedin puolesta tuntuu tulevan tasaisin väliajoin jos jonkinlaista julkaisua vaikka yhtyettä ei ole ollut olemassa enää vuosikausiin. Edellinen vastaan tullut tuotos oli julkaisijan puolesta täysin kustu Trooper CD-muodossa, uusimmalla tuotteella formaattina toimivat kasetit. Katsotaan onko Floga Recordsin kasaama boxi mistään kotoisin, vai...