BLOGI

 

Jatketaan keikkakalenteria vuoden 2019 osalta! Mainitsen tässä kohtaa että tarkoituksena ei ollut kirjoittaa kaiken kattavia raportteja tapahtuneesta, vaan lähinnä tuoda ilmi missä sitä on vuoden mittaan luimisteltu, ja mitä kaikka kotimaan kentällä on ylipäätään tarjolla.

Tästä on varmasti ollut puhetta aiemminkin, mutta turhan usein kuulee kysyttävän että "Vieläkö niitä vinyyleitä tehdään?" tai "Ostaako joku muka vielä CD-levyjä?". Kyllä tehdään ja kyllä ostaa. Niille jotka eivät fyysisiä levyjä enää harrasta, tuppaa heräämään kysymys että mistä levyjä nykyään saa? Vastaus on aika yksinkertainen. Levykaupasta. Toki...

Ensimmäisessä osassa käytiin läpi kolme kauppaa Vegasin alueelta. Tällä kertaa laajennetaan hieman aluetta ja käydään myös Los Angelesin puolella sekä sarjakuvakaupassa! Otsikko johtaa sinänsä harhaan koska jutussa ei ole yhtään levykauppaa Vegasin alueella mutta mennään tällä, kun niin hienosti ensimmäisen osankin nimesin.

Flat Earth first appeared on the scene in 2018 with its first single "Blame", which went straight up the German charts. The band consists of the ex HIM members Gas Lipstick and Linde Lindström, Niclas Etelävuori from Amorphis and Anttoni Pikkarainen of Polanski, the latter probably being the only real grunge lead vocalist around.

Kasarigrammarin ensimmäinen fyysinen lehti ilmestyi alkuvuodesta 2020. Lehdessä oli sisältöä laidasta laitaan ja nyt sunnuntain, maan mahdollisen muodon ja korona-karanteenin vuoksi julkaisen muutaman sivun sisällön luettavaksi verkossa. Näiltä valituilta sivuilta löytyy Flat Earth-nimisen yhtyeen haastattelu joka näyttää tältä.

VV

25.03.2020

Hämmennys oli suuri kun muutama päivä sitten heräsin ja huomasin että tuunatulla heartagrammilla varustettuja linkkejä oli jaeltu ympäriinsä. Pian selvisi että entinen HIM & Agents nokkamies Ville Valo on palannut jälleen musiikin pariin.

Inverse!

25.03.2020

Jälleen on aika palata Inversen uutuuksiin, tosin tällä kertaa osa uutuuksista on ilmestynyt jo tovi sitten. Ensin fyysinen lehti piti kireellisinä, sen jälkeen Korona sekoitti kaiken. Nyt asiat ovat kuitenkin suht järjestyksessä ja aikaa tuntuu olevan! Katsotaan mitä kuunneltavaa yhtiöllä oli tarjolla.

Koska musiikki ja sen fyysinen muoto ovat perusta kaikelle Kasarigrammarin toiminnalle, olen päättänyt käynnistää kampanjoinnin fyysisten levykauppojen tueksi jotta homma toimisi jatkossakin. Alle listattu muutamia vinkkejä joilla voit tukea oman suosikkiliikkeesi toimintaa.

Aiemmat rallit ovat tapahtuneet lähinnä Helsingissä, nyt on kuitenkin aika astua uudelle mantereelle ja katsoa mitä löytyy maitten ja merien takaa levyrintamalla. Las Vegas tuntui tarjoavan levykauppojen osalta useampia vaihtoehtoja, ja uskallankin suositella vierailemistani paikoista jokaista, mikäli sille suunnalle sattuu.