BLOGI

 

Kasarigrammarin ensimmäinen fyysinen lehti ilmestyi alkuvuodesta 2020. Lehdessä oli sisältöä laidasta laitaan ja nyt sunnuntain, maan mahdollisen muodon ja korona-karanteenin vuoksi julkaisen muutaman sivun sisällön luettavaksi verkossa. Näiltä valituilta sivuilta löytyy Flat Earth-nimisen yhtyeen haastattelu joka näyttää tältä.

VV

25.03.2020

Hämmennys oli suuri kun muutama päivä sitten heräsin ja huomasin että tuunatulla heartagrammilla varustettuja linkkejä oli jaeltu ympäriinsä. Pian selvisi että entinen HIM & Agents nokkamies Ville Valo on palannut jälleen musiikin pariin.

Inverse!

25.03.2020

Jälleen on aika palata Inversen uutuuksiin, tosin tällä kertaa osa uutuuksista on ilmestynyt jo tovi sitten. Ensin fyysinen lehti piti kireellisinä, sen jälkeen Korona sekoitti kaiken. Nyt asiat ovat kuitenkin suht järjestyksessä ja aikaa tuntuu olevan! Katsotaan mitä kuunneltavaa yhtiöllä oli tarjolla.

Koska musiikki ja sen fyysinen muoto ovat perusta kaikelle Kasarigrammarin toiminnalle, olen päättänyt käynnistää kampanjoinnin fyysisten levykauppojen tueksi jotta homma toimisi jatkossakin. Alle listattu muutamia vinkkejä joilla voit tukea oman suosikkiliikkeesi toimintaa.

Aiemmat rallit ovat tapahtuneet lähinnä Helsingissä, nyt on kuitenkin aika astua uudelle mantereelle ja katsoa mitä löytyy maitten ja merien takaa levyrintamalla. Las Vegas tuntui tarjoavan levykauppojen osalta useampia vaihtoehtoja, ja uskallankin suositella vierailemistani paikoista jokaista, mikäli sille suunnalle sattuu.

VERSIOHELVETTI

16.02.2020

Otsikko kuvaa aika osuvasti sitä ajatusta mikä itselläni heräsi hetki sitten. Olen mainostanut paikallisia putiikkeja bloginikin puolella aika reilusti, ja kivijalkaa tulen tukemaan loppuun saakka. Useimmat levyt haet Keravan kivijaloista, mutta yksinoikeudella julkaistuja levyjä / versioita tulee noudettua tai tilattua milloin mistäkin. Tämä on...

Vuoden 2018 keikat käytiin läpi vuoden 2019 lopulla. Kiireisen lehtiprojektin vuoksi tämä jäi tällä kertaa väliin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tässä tulee kaikki keikat joihin osallistuin kuluneen vuoden aikana. Olitko itse mukana jollain keikalla? Aiheuttaako jokin raporteista muistojen tulvan siitä fiiliksestä jonka livemusiikki...

Niin se aika kuluu. Ei tunnu olevan kovinkaan kauaa siitä kun Lordi julkaisi edellisen albuminsa Sexorcismin, tämä tapahtui kuitenkin jo vuonna 2018. Uusi albumi on kokoelma, mutta ei aivan siinä perinteisessä mielessä.

I was very confused when, a while ago, I noticed on YouTube a video called "616 - One Way To Love". I watched it but couldn`t really focus on the song because everything was just so...HIM. The music was love metal, even look and mannerisms were way too similar to the ones of HIM ́s frontman that I got pissed...