BLOGI

 

On jälleen aika vierailla löytönurkassa joka esittelee musiikkimaailman uusia löytöjä! Uusi tarkoittaa tässä tapauksessa itselleni uutta, osa kamasta saattaa olla vanhempaankin mutta ei ole vain tullut aiemmin vastaan. Tässä osassa tarjonta on kuitenkin suht tuoretta, ja ennen kaikkea laadukasta!

Viimeistä viedään vuoden 2019 osalta! Tässä viimeiset keikat millä tuli käytyä kyseisen vuoden aikana.

Raportointi keikkojen suhteen jatkuu! Tässä kohtaa palautuu taas mieleen miten paljon musiikkimaailmassa tapahtuu tilanteen ollessa normaali.

Keikkakalenterointi jatkuu. Tällä kertaa vuorossa jälleen Flat Earthia, Viikatetta, Festarointia ja uusia tuttavuuksia.

En vihaa mitään niin paljon kuin lyhenteitä tai typeriä lempinimiä asioille joista voisi käyttää aivan tavallisia sanoja. Tai no, ehkä liikennesääntöjä noudattamatta jättäneet Spandex-henkilöt menevät vielä tämä yli, mutta se onkin sitten toinen tarina.

Keravalainen Re-Armed julkaisi tuoreimman levynsä Ignis Aeternum keväällä 2020. Levyn kappaleelle Beyond The Horizon kuvattiin musiikkivideo jossa Kasarigrammari oli mukana avustamassa ja dokumentoimassa.

Jatketaan keikkakalenteria vuoden 2019 osalta! Mainitsen tässä kohtaa että tarkoituksena ei ollut kirjoittaa kaiken kattavia raportteja tapahtuneesta, vaan lähinnä tuoda ilmi missä sitä on vuoden mittaan luimisteltu, ja mitä kaikka kotimaan kentällä on ylipäätään tarjolla.

Tästä on varmasti ollut puhetta aiemminkin, mutta turhan usein kuulee kysyttävän että "Vieläkö niitä vinyyleitä tehdään?" tai "Ostaako joku muka vielä CD-levyjä?". Kyllä tehdään ja kyllä ostaa. Niille jotka eivät fyysisiä levyjä enää harrasta, tuppaa heräämään kysymys että mistä levyjä nykyään saa? Vastaus on aika yksinkertainen. Levykaupasta. Toki...