BLOGI

 

Sain kunnian olla mukana Friends of Hell-yhtyeen tuoreen videon toteutuksessa. Käytännössä vastasin basistina toimivan Taneli Jarvan osuuksien kuvauksista. Lopullisen videon on tehnyt Evangelos.

DIE 4 on nimensä mukaisesti elokuvasarjan neljäs, ja toistaiseksi tuorein osa. Sarjan aiemmat elokuvat on tehty joskus n. 30 vuotta sitten.

Liesjärven Lapset on tuore yhtye joka ilmaantui linjoille indie-tuotantona toteutetun DIE 4 - Lake of Lies-elokuvan myötä. Ensimmäinen single "DIE" toimii myös elokuvan tunnusmusiikkina.

SUORATOISTO

01.04.2024

SUORATOISTO-tuotteita on jälleen saatavilla uudistuneessa kaupassa! Tuotteet sopivat hyvin lahjaksi niille joilla CD soi ja vinyyli vinkuu!

Olin taannoin mukana projektissa jossa toteutettiin musiikkivideo Mikko Herrasen Varjot-kappaleelle. Lopputuloksen näet alta.

Kyllä! Maailma palailee hiljalleen raiteilleen ja monia viimevuosien aikana peruttuja / siirrettyjä keikkoja on viimein päästy soittamaan. Battle Beastin oli tarkoitusta esiintyä Helsingin Jäähallissa jo Helmikuussa 2022 mutta keikka päästiin toteuttamaan vasta nyt. Hyvä että kuitenkin toteutui.

Ville Valon (VV) kiertue käynnistyi Tavastialta perjantaina 13.1.2023. Uudella videolla käydään läpi kiertueella myynnissä olevat fanituotteet.

VV

13.01.2023

Uudella videolla käsittelyssä Ville Valon (VV) uuden Neon Noir-albumin fyysiset versiot.

Monet projektit ovat jääneet viimevuosien aikana odottamaan sitä oikeaa hetkeä. Yhden projektin osalta se hetki on viimein koittanut, ja voinkin ilolla ilmoittaa että tekemäni musiikkivideo Flat Earth-yhtyeen kappaleesta "Enough Abused" on nyt katsottavissa!