BLOGI

 

Yhtye teki odotetun, mutta yllättävän paluun parisen päivää sitten kun linjoille hyppäsi uusi musiikkivideo sekä toinen kappale digitaalisena julkaisuna. Protect The Land sekä Genocidal Humanoidz kuulostavat juuri siltä itseltään, eikä vuosiakaan ehtinyt välissä kulua kuin viisitoista. Uusien kappaleiden innoittamana kaivoin esille yhtyeen aiemmat...

Inverse Records oli ensimmäisiä Kasarigrammarin kumppaneita heti alusta lähtien, ja yhteistyö jatkuu edelleen. Suurempaa raportointia uutuuksista ei ole hetkeen tullut ja tämä johtuu puhtaasti siitä että haluan perehtyä julkaisuihin kunnolla ennen kuin lähden niistä kirjoittamaan. Aivan kaikki albumit eivät tekstiin asti päädy, sillä heti alussa...

On jälleen aika vierailla löytönurkassa joka esittelee musiikkimaailman uusia löytöjä! Uusi tarkoittaa tässä tapauksessa itselleni uutta, osa kamasta saattaa olla vanhempaankin mutta ei ole vain tullut aiemmin vastaan. Tässä osassa tarjonta on kuitenkin suht tuoretta, ja ennen kaikkea laadukasta!

Viimeistä viedään vuoden 2019 osalta! Tässä viimeiset keikat millä tuli käytyä kyseisen vuoden aikana.

Raportointi keikkojen suhteen jatkuu! Tässä kohtaa palautuu taas mieleen miten paljon musiikkimaailmassa tapahtuu tilanteen ollessa normaali.

Keikkakalenterointi jatkuu. Tällä kertaa vuorossa jälleen Flat Earthia, Viikatetta, Festarointia ja uusia tuttavuuksia.

En vihaa mitään niin paljon kuin lyhenteitä tai typeriä lempinimiä asioille joista voisi käyttää aivan tavallisia sanoja. Tai no, ehkä liikennesääntöjä noudattamatta jättäneet Spandex-henkilöt menevät vielä tämä yli, mutta se onkin sitten toinen tarina.

Keravalainen Re-Armed julkaisi tuoreimman levynsä Ignis Aeternum keväällä 2020. Levyn kappaleelle Beyond The Horizon kuvattiin musiikkivideo jossa Kasarigrammari oli mukana avustamassa ja dokumentoimassa.