BLOGI

 

Kyllä! Maailma palailee hiljalleen raiteilleen ja monia viimevuosien aikana peruttuja / siirrettyjä keikkoja on viimein päästy soittamaan. Battle Beastin oli tarkoitusta esiintyä Helsingin Jäähallissa jo Helmikuussa 2022 mutta keikka päästiin toteuttamaan vasta nyt. Hyvä että kuitenkin toteutui.

Ville Valon (VV) kiertue käynnistyi Tavastialta perjantaina 13.1.2023. Uudella videolla käydään läpi kiertueella myynnissä olevat fanituotteet.

VV

13.01.2023

Uudella videolla käsittelyssä Ville Valon (VV) uuden Neon Noir-albumin fyysiset versiot.

Monet projektit ovat jääneet viimevuosien aikana odottamaan sitä oikeaa hetkeä. Yhden projektin osalta se hetki on viimein koittanut, ja voinkin ilolla ilmoittaa että tekemäni musiikkivideo Flat Earth-yhtyeen kappaleesta "Enough Abused" on nyt katsottavissa!

Satunnaisesti käy niin että yhtyeet ottavat minuun suoraan yhteyttä ja tarjoavat mahdollisuutta tutustua yhtyeen tuotantoon fyysisessä muodossa. Näin kävi tällä kertaa ja Posti toimitti kuunneltavaksi itselleni entuudestaan tuntemattoman Frozen Factory:n The First Liquidation EP:n 12" vinyylinä.

ABBA - Voyage

26.01.2022

Todetaan heti alkuun etten olisi uskonut blogia perustaessani että tulisin joskus vielä käsittelemään täällä Abban uutuuslevyä. Albumin tulemisesta oli ollut keskustelua ja uutisointia jo aiemmin mutta jostain syystä kaikki aiheeseen liittyvä oli mennyt itselläni täysin ohi. Yllätys oli siis melkoinen kun uutiset Abban paluusta kantautuivat...

Vinyyleistä on hyvä hypätä hetkeksi sivuun ja tällä kertaa käsittelyssä on The Evil Dead-boksi jossa mukana ensimmäiset kaksi elokuvaa sekä Ash vs Evil Dead-sarjan kolme tuotantokautta.

Cryhavoc, tuo Suomalainen yhtye josta liian moni ei tunnu olevan tietoinen. Lipposen Levy Ja Kasetti teki taannoin varsinaisen kulttuuriteon julkaisemalla uudelleen yhtyeen debyyttialbumin vuodelta 1998.