BLOGI
 

Pieni vi****s valtasi hetkeksi mieleni, kun kyseinen Metalliluolan jakama "uutinen" ilmestyi ruudulleni toissapäivänä. Taasko tästä yhtyeestä uutisoidaan? Milloin yhtye hajoaa, milloin palaa, milloin mitäkin. Kommentit tuntuvat uutisesta riippumatta olevan aina saman henkisiä.

Tavastia on legendaarinen paikka Helsingin ytimessä, aivan Kampin kauppakeskuksen vieressä. Tavastian vierestä löytyy myös levykauppa nimeltä Keltainen Jäänsärkijä, kulman takaa löytyy Fredan Levykauppa Äx, toiselta puolelta rakennusta Vitosen Divari. Tuon rakennuksen voisi melkein pyhittää jotenkin, toivottavasti sitä ei purena minun elinaikanani....

Levymessuja tuntuu olevan melkein jokaisena viikonloppuna jossain, tämä on luonnollisesti pelkästään hyvä juttu kaltaiselleni harrastajalle. Tällä kertaa vuorossa oli Järvenpää, ja paikalta tarttuikin mukaan suht reilu satsi kuunneltavaa.

Olen jo pitkään harmitellut sitä, kuinka muutama vuosi sitten heitin vanhan paristokäyttöisen matkalevarin kaatopaikalle. Vastaava maksoi eBayssa omaan budjettiini nähden liikaa, siksi päätin selvitellä vaihtoehtoja. Se mihin päädyin, selviää alla olevalta videolta, olkaapa hyvät!

Hetkihän siinä meni, mutta viimein on aika laittaa viimein osa Lordin tarinasta ulos! Välissä tehdyt videohommat söivät hieman aikaa itse kirjoittelulta, mutta nyt sekin hetki viimein koittaa kun jälleen pääsee naputtamaan. Lordin kolme viimeistä albumia löytyy itseltäni vinyylinä, mikä nostaa kuuntelunautintoa entisestään.

Artistien vierailut Grammarissa jatkuvat, ja tällä kertaa penkille istuutui kukas muukaan kuin legendaarisen Dingo-yhtyeen keulakuva Herra Neumann. Herra suostui vieraakseni heti kuullessaan suunnitelmistani, ja keskustelu etenikin aika hyvin.

Taas on messuiltu pitkästä aikaa, ja jonkinlaista raporttia oli tarkoituksena hommasta tehdä. Käsittämättömien vastoinkäymisten ja hermojen kiristymisen jälkeen homma alkaa viimein olla paketissa. Lopputuloksen löydätte alta.

Viimein se hetki koittaa, kun saamme ensimmäisen videon ulos! Suunnitelmissa on alusta lähtien ollut se, että jossain vaiheessa blogiin tulee myös videoita liittyen musiikkiin. Ensimmäinen virallinen video löytyy nyt blogista & YouTubesta!

Alkuvuodesta 2019 sovittiin Inverse Recordsin kanssa yhteistyötä. Paria viikkoa myöhemmin postiluukku kolahti, ja sieltä putosi kirjekuorellinen uusia levyjä. Otin levyt käsittelyyn, ja nyt kun kaikkien kannet ja sisältö on analysoitu, on aika kirjoittaa. Jutun piti alunperin ilmestyä jo aiemmin, mutta sattuneista syistä tulikin pari kirjoitusta...