NIKO HILL - LISTEN TO THE SOUNDS - VALOKUVAKIRJA

Niko Hill : LISTEN TO THE SOUNDS

  • Kovakantinen
  • n. 50-sivuinen
  • Laadukkaat 170g/m² sivut
  • Omakustanne

Elävä, kuten myös levytetty musiikki ovat olleet itselleni tärkeitä asioita aina lapsuudesta saakka. Lapsuuteni olen kasvanut ympäristössä jossa fyysinen musiikki, levykaupat ja postimyynti olivat vahva osa ajankuvaa. Kotiin tilatut lehdet olivat täynnä kuvia rokkareista ja musisointi kiinnosti, kukapa ei olisi jossain kohti halunnut olla rocktähti? Mielenkiinto ei kuitenkaan riittänyt niin pitkälle että olisin saanut opeteltua kitaransoittoa tai mitään muutakaan instrumenttia, ja siksi päädyin sattuman kautta kameran taakse napsimaan kuvia muiden esiintymisistä.

Kuvien ottamista en ole tehnyt juurikaan työnä, vaan ennemminkin vain pyrkinyt pääsemään kameran kanssa paikkoihin joissa olen voinut kuvata itselleni entuudestaan tuttuja ja tärkeitä yhtyeitä, sekä myös täysin uusia ja tuntemattomia juttuja. Kuvat ovat olleet satunnaisesti esillä lähinnä sosiaalisessa mediassa ja lehtien sivuilla, ja siksi päätinkin koostaa kuvien parhaimmistoa yksiin kansiin ja antaa mahdollisuuden päästä niitä katsomaan kuten valokuvia kuuluu katsella. Mukaan on saatu mm. Amorphis, Dingo, FAM, Flat Earth, Marco Hietala, Reckless Love, Skyedust ja Sleep of the Monsters.

N. 50-sivuinen kuvakirja koostaa yksiin kansiin niin elävää musisointia kuin musiikkiin liittyviä promo- ja oheiskuvia. Aineiston olen valmistellut itse ja mukana on vain minun ottamiani kuvia. Kirja toteutetaan omakustanteena ja sen koko on n. A4 pitäen sisällään laadukkaat n. 170g/m² sivut.

Pidätämme oikeuden muutoksiin kirjan sivumäärän ja käytettyjen materiaalien suhteen.

Kirja julkaistaan alustavasti kesäkuussa 2024 ja samaan aikaan aukeaa kirjan kuvista koostettu näyttely Helsingin ydinkeskustaan 4 viikon ajaksi, tarkempi sijainti paljastetaan myöhemmin.


50,00 €