Uusia tukituotteita saatavilla!

21.07.2021

Kuten moni tietää, ei mikään tässä maailmassa tule ilmaiseksi. Kasarigrammarin toiminta on pyörinyt jo useamman vuoden täysin omakustanteisesti ilman sen kummempia virityksiä. Nyt on kuitenkin tullut aika kerätä hieman rahoitusta projektia varten ja mikäs olisi parempaa kuin täysin uudet tukituotteet jotka on suunniteltu vain ja ainoastaan tätä tarkoitusta varten!

SUORATOISTO

"Mikä vittu sua vaivaa" kuului avovaimoni ääni eräänä yönä kun hän herätti minut kesken unien. Olin nauranut hysteerisenä ja herättyäni totesin vain "persenaama". Olin nähnyt unta jossa vietin aikaa jollain tuntemattomaksi jääneellä julkisella paikalla. Vieressäni istunut kaveri totesi "Kato mikä persenaama" ja kun käännyin, käveli vastaan mies jolla oli kasvojen tilalla pakarat. Tämä unen tapahtuma yhdistettynä Kasarigrammarin ensimmäisen fyysisen numeron takakanteen antoivat idean kuvanmukaisen tuotteeseen. Ei sillä etten itsekin olisi joskus maksanut esim. Spotify-tilauksesta, mutta vinyyli ja muu fyysinen media vievät kuiten aina voiton.

I MADE YOU A MIXTAPE

Kuinka moni on elänyt aikaa jolloin rakkauden kohteelle annettiin lahjaksi kotitekoinen kasetti jossa oli ne kaikista parhaimmat rakkauslaulut? En minä ainakaan mutta ajatus lämmittää sydäntä. Nykyään pitäisi varmaan tehdä vain Spotify-lista ja lähettää linkki WhatsAppilla, ei kuulosta kyllä yhtään romanttiselta. Mixtape-tuotteilla voit osoittaa rakkautta esim. puolisoasi kohtaan mikäli et hänelle syystä tai toisesta voi oikeaa kasettia toimittaa.

LISTEN TO THE SOUNDS

"Listen to the sounds" sanoi jättiläinen ja soundien jälkeen maailma kääntyi ympäri. Jos et tiedä mistä puhutaan, se voi selvitä vielä myöhemmin kun sukelletaan TV-maailmaan, annetaan kuitenkin vinkkinä että kuulijana tuolla tarinalla oli Dale Cooper. Oli miten oli, soundit ovat asia joka ratkaisee ja vinyylillähän ne ovat tunnetusti paremmat kuin missään muualla! Tässä tuote jokaiselle vinyylin vinguttajalle ja musiikin ystävälle.

Tukituotteita pääset tilaamaan klikkaamalla tuotekuvia taikka TÄTÄ NAPPULAA TÄSSÄ! Kaupasta löytyy niin t-paitoja, huppareita, mukeja, kasseja, lippiksiä, tyynyjä ja mahdollisesti muutakin. Kaikki tuotteet ovat saatavilla kaikilla kuoseilla. Kiitos tuestasi!