Keikkakalenteri 2019 Pt. 6

23.08.2020

Viimeistä viedään vuoden 2019 osalta! Tässä viimeiset keikat millä tuli käytyä kyseisen vuoden aikana.

D Mentikot - Bar Finnegan´s - 16.11

D Mentikot on hyvällä tavalla häiriintynyt cover-yhtye joka on tehnyt myös omaa tuotantoa nimellä D Creation. Yhtyeen "comebackgaykka" järjesttiin Hyrylän Bar Finnegansissa ja kaksiosainen setti muodostui mm. Amorphiksesta, Dingosta, Timo Rautiaisesta ja Sonata Arcticasta. Jos yhtye ei ole vielä tuttu, kannattaa tähän ehdottomasti tutustua.

Maustetytöt - Vernissa - 21.11

Olen digannut kaikista tyttöjen keikoista ennen tätä ja tämän jälkeen, joten suurempaa raporttia en tästä enää kirjoita vaan tyydyn toteamaan keikan olleen juuri sitä mitä sen pitikin olla <3

Ghost - Hartwall - 28.11

Ruotsalaista yhtyettä on kehuttu ja haukuttu kovin sanoin. Toiset vertaavat Abbaan, joidenkin mielestä bändi ei ole tarpeeksi heviä ollaakseen heviä ja jotkut ovat sitä mieltä että kyseessä on pitkään aikaan paras asia mitä Ruotsista on tullut. Jokainen saa toki olla mitä mieltä haluaa mutta itse nostin käteni pystyyn kun Facebookissa kyseltiin kuka on kiinnostunut keikkaa katsomaan. Aiemmat keikat kotimaassamme ovat menneet ohi, Metallican lämppäyksestäkin missasin osan koska järjestelyt tuntuivat paikoittain olevan ns. kusisia. Jäähallin soundeja on haukuttu niin kauan kuin muistan, mutta tällä kertaa en havainnut suurempia häiriöitä. Itse keikka oli tyylikäs, hyvältä kuulostavaa popilla, rockilla ja raskaammalla materiaalilla varustettu show. Lämmin suositus!


Teksti julkaistu Kasarigrammarin fyysisessä lehdessä nro. 1!

Poison Whisky - Semifinal - 7.12

Poison Whisky heitti keikkaa toistamiseen Semifinalin puolella, edellinen kerta oli ensimmäisen levyn julkaisun aikaan vuonna 2018. Meno oli sen verran raakaa ja hurjaa että en yhtään kuvaa ehtinyt keikasta ottaa, yllä kuitenkin Janne Hakolan video kyseiseltä keikalta. Mikäli yhtye ei ole tuttu, löytyy tuotantoa fyysisenä esim. Keravan Äänestä ja Levystä!

The B And The Band - Frida - 15.12

The B And The Band on aina ollut yksi suurimmista suosikeistani kun puhutaan ns. oman kylän yhtyeistä. Kiersin bändin kanssa ahkerasti keikkoja läpi vuoden 2010 paikkeilla, ja myös sen jälkeen, joskus enemmän ja joskus hieman vähemmän. Porukassa on tapahtunut välillä muutoksia ja jälleen on palattu alkuperäiseen kokoonpanoon. Yhtye jäi 10 vuoden keikkailun jälkeen tauolle ja juhli uraansa muutaman tunnin mittaisella spektaakkelilla Järvenpään Fridassa. Lavalla nähtiin illan aikana useita vierailijoita ja erittäin kattava läpileikkaus yhtyeen urasta. The B And The Band tulee saamaan oman juttunsa myös Grammarin puolella hieman myöhemmin!

Game Music Collective - Nosturi - 29.12

Game Music Collective oli itselleni täysin tuntematon porukka ennen satunnaisen mainoksen näkemistä Facebookin ihmeellisessä maailmassa. Kun tajusin mistä on kyse, nappasin lipun itselleni välittömästi. Pitkän keikkavuoden jälkeen vaati hieman voimia lähteä loppuvuodesta vielä tällekin keikalle, mutta käynti oli ehdottomasti sen arvoinen. Kyseessä oli myös viimeinen kerta kun pääsin legandaarisessa, nyt jo edesmenneessä Nosturissa vierailemaan. Illan aikana nähtiin laaja kattaus kappaleita videopeleistä. Mukana olivat mm. Metal Gear Solid, Halo ja Final Fantasy. Aivan kaikkia en edes tunnistanut mutta tietämättömyyteni ei saanut niitä kuulostamaan yhtään sen huomommalta.