Korona vs Kivijalka

21.03.2020

Koska musiikki ja sen fyysinen muoto ovat perusta kaikelle Kasarigrammarin toiminnalle, olen päättänyt käynnistää kampanjoinnin fyysisten levykauppojen tueksi jotta homma toimisi jatkossakin. Alle listattu muutamia vinkkejä joilla voit tukea oman suosikkiliikkeesi toimintaa.

Tapahtuman tarkoituksena on jakaa tietoa levykauppojen sen hetkisestä tilanteesta, poikkeuksellisista aukioloista, tarjouksista yms, ja samalla jakaa vinkkejä siitä kuinka voit itse olla tukemassa toimintaa. Pysykäämme vahvoina ja varmistakaamme että levyjä myydään vielä vuonna 2021 ja siitä eteenpäin!


Facebook tapahtuma löytyy täältä!

Osta levyjä verkosta!

Osa levykaupoista palvelee normaalisti, osa pelkästään verkossa. Tarkista oman kauppasi tilanne Facebookista tai kaupan omilta nettisivuilta. Muiden ihmisten keskuudessa liikkuminen ei ole juurikaan suotavaa joten voit tilata useammasta liikkeestä levyjä postilla kotiisi, Levykauppa Äx aloitti myös kuljetukset Helsingin alueella, palvelulla saat levyn mahdollisesti jo samana päivänä. 

Paras kate myyjälle löytyy useimmiten käytetyistä levyistä, sekä liikkeen mahdollisista omista painoksista joita ovat mm. Rolling Recordsin Indie Exclusive- ja Äxän Äxclusive-painokset. Myös Levyikkunan Bat & Ryyd sekä Keravan Äänen ja Levyn Poison Whiskyt kerryttävät rahaa kassaan.

Osta lahjakortti!

Mikäli haluat tukea omaa liikettäsi mutta ostettavaa itselle tai muille ei tällä hetkellä ole, osta lahjakortti! Kortista yrittäjä saa rahaa toimintansa pyörittämiseen, ja levyt voi hankkia kun se tulee ajankohtaiseksi.

Lahjakortteja saa tilattua ainakin seuraaviin liikkeisiin verkon kautta.

Levyikkuna

Levykauppa Äx

Rolling Records

Kerro muillekin omasta suosikistasi!

Mikäli haluat jatkossakin asioida omissa suosikkiliikkeissäsi, muistathan kertoa heidän olemassaolostaan muillekin? Facebook on tähän oiva työkalu. Näkyvyyttä liikkeelle lisää arvostelut, suositukset, sivusta tykkääminen, julkaisuiden jakaminen sekä kommentointi!

Näillä vinkeillä päästään alkuun. Facebookissa tykkääminen ei varmastikaan varmista liiketoiminnan jatkumista, mutta tehdään yritysten eteen kaikki mitä voidaan.