Kasarigrammarin vieraana Neumann!

09.03.2019

Artistien vierailut Grammarissa jatkuvat, ja tällä kertaa penkille istuutui kukas muukaan kuin legendaarisen Dingo-yhtyeen keulakuva Herra Neumann. Herra suostui vieraakseni heti kuullessaan suunnitelmistani, ja keskustelu etenikin aika hyvin.

Homman nimi oli jälleen selvä. Ennen videon kuvauksia pakkasin kassiini (melkein) kaikki Dingoon liittyvät teokset omasta hyllystäni, ja levitin ne valmiiksi Keravalaisen The New Sherwood-ravintolan kabinetin pöydälle, tila oli varattu meille kyseistä hommaa varten koko illaksi. Herra Neumann saapuikin myöhemmin paikalle, ja käytiin pikaisesti läpi mistä hommassa oli kyse. Keskustelu lähti käytiin Dingon debyytistä, ja eteni siitä suht luonnollisesti viimeisenpään levytykseen, kierrellen välillä sinkkujen ja covereitten kautta. Mainitaan myös, että videolla Neumannille lahjoittamani 7"-single palautui itselleni keskustelun jälkeen, herra oli sitä mieltä että levy kuuluu kuitenkin meikäläisen hyllyyn. Tästä vielä kiitos!


Suuri kiitos jälleen kuvaajalleni Bealle, Herra Neumannille yhtyeineen ja tukijoukkoineen, sekä ravintola New Sherwoodille!


Huomioikaa myös että Dingosta on Kasarigrammatissa kirjoiteltu aiemminkin. Vanhat jutut löytyvät alla olevista linkeistä.

Osa 1

Osa 2

Osa 3