BLOGI
 

Mitä ihmettä, joko se loppu häämöttää? Vuorossa on toistaiseksi viimeinen osa HIM-tarinaa ja viimeinen tähän mennessä julkaistu albumi. Joku juttua seurannut saattaa ihmetellä että jäikö jotain välistä mutta ei suinkaan, Venus Doomin ja viimeisen tuoksen väliin jäänyt "Screamworks" käsiteltiin jo aiemmin tietyistä syistä ja päivitetyn version...

Alunperin tässä kohtaa oli tarkoitus jatkaa tarinointia HIM-yhtyeestä mutta päätinkin vetäistä putkeen kolmannen osan keikkakalenterista tämän vuoden osalta jotta saadaan homma vielä ennen vuoden vaihtumista pakettiin.

Keikkakalenteri jatkuu ja nyt vuorossa osa kaksi! Koska keikkoja on kertynyt niin paljon ja vuotta on jäljellä niin vähän, kiritään hieman julkaisujen tahtia ja laitetaan tämä osa ulos normaalia aiemmin.

Omistin hetken sunnuntaista pienelle selvittelylle ja kävin läpi koko vuoden kalenterimerkinnät sekä tunnetuimpien lippufirmojen tilaushistorian. Näiden tutkimuksien jälkeen voidaan todeta että vuoteen 2018 mahtuu yhteensä vajaa 40 keikkaa mikäli lasken mukaan ne mitä on vielä tulossa. Käytännössä tämä tarkoittaa että olen ollut keikalla n. joka...

Venus Doom, yksi parhaista albumeista koskaan. Julkaisuun liityi paljon odotusta, levy loi paljon muistoja ja piti sisällään yhden HIM-yhtyeen pisimmistä biiseistä.

Tervehdys! Tällä kertaa otetaan käsittelyyn yksi yhtyeen tärkeimmistä levyistä. Lätystä tärkeän tekee se, että se oli ensimmäinen suomalaisen yhtyeen kultaa myymä albumi yhdysvalloissa, se toi bändin suurempaan tietoisuuteen ja oli ensimmäinen albumi tuon viimeksi mainitun klassisen albuminelikon ulkopuolella.

Tällä kertaa otetaan taas happea ja unohdetaan Love Metal hetkeksi. Kirjoittelin joskus aiemmin oman elämäni parhaista albumeista ja tämä tuntui hyvältä raolta kertoa asiasta lisää. Mitään varsinaista top-listaa en rupea tekemään enkä levyjä muutenkaan laittamaan järjestykseen, mutta käydään näitä läpi niin kauan kuin niitä riittää. Ehkä bongaatte...

"To cry is to know that you're aliveBut my river of tears has run dryI never wanted to fool you, noBut a cold heart is a dead heartAnd it feels like I've been buried alive by love"

Olisiko teillä hetki aikaa puhua Seposta? Tai Kalesta? Tai vaikka kaikista heistä neljästä jotka ovat todellisuudessa yksi ja sama mies. Yksi mies jolla on ollut minulle jo pitkään merkitystä.