BLOGI
 

Inverse Recordsin uutuuksista on tehty juttuja aiemminkin, ja tällä kertaa juttua tulee kahdessa osassa. Sain levyjä yhteensä kahdeksan kappaletta, ja ensimmäisessä osassa käydään niistä läpi neljä. Yksikään yhtye ei ollut (taaskaan) itselleni tuttu entuudestaan, mutta kuunneltua tulee varmasti jatkossa. Tässä kohtaa olisi taas hyvä muistuttaa...

Olen joskus kuullut sanonnan : "Samaa paskaa, eri paketissa". Tämä voi päteä joihinkin teoksiin, mutta asia on kuitenkin loppupeleissä aina kuulijan päätettävissä. Kuten olettekin varmasti tähän mennessä jo huomanneet, olen hyvin suuri fyysisen musiikin ystävä. Tästä syystä hyllyistäni saattaakin löytyä yhdestä levystä useampi kuin yksi versio....

Inverse Records toimitti jälleen paketin uutuuksia Kasarigrammarin käsittelyyn. Pakettihan saapui jo viikkoja sitten, päätin kuitenkin kuunnella tuotoksia rauhassa, ja siten muodostaa mielipiteen joka on mahdollisimman oikeanlainen.

Suomen (ehkä) suurimmat levymessut pidettiin Hyvinkäällä 04.05.2019. Paikkana toimii vanha tuttu villatehdas joka on toimimut messujen tilana jo vuosikausia. Paikalla oli tuttuun tapaan useita kymmeniä myyjiä, ja useita satoja kävijöitä. Se mitä itselle tarttui mukaan, selviää alla olevalta videolta.

Record Store Day, eli tuttavallisemmin RSD, on mielestäni yksi vuoden parhaista tapahtumista. RSD:n nykyinen muoto jakaa kuitenkin hieman mielipiteitä, ja ehdin jo itsekin miettiä että onko koko hommassa mitään järkeä.

Pieni vi****s valtasi hetkeksi mieleni, kun kyseinen Metalliluolan jakama "uutinen" ilmestyi ruudulleni toissapäivänä. Taasko tästä yhtyeestä uutisoidaan? Milloin yhtye hajoaa, milloin palaa, milloin mitäkin. Kommentit tuntuvat uutisesta riippumatta olevan aina saman henkisiä.

Tavastia on legendaarinen paikka Helsingin ytimessä, aivan Kampin kauppakeskuksen vieressä. Tavastian vierestä löytyy myös levykauppa nimeltä Keltainen Jäänsärkijä, kulman takaa löytyy Fredan Levykauppa Äx, toiselta puolelta rakennusta Vitosen Divari. Tuon rakennuksen voisi melkein pyhittää jotenkin, toivottavasti sitä ei purena minun elinaikanani....

Levymessuja tuntuu olevan melkein jokaisena viikonloppuna jossain, tämä on luonnollisesti pelkästään hyvä juttu kaltaiselleni harrastajalle. Tällä kertaa vuorossa oli Järvenpää, ja paikalta tarttuikin mukaan suht reilu satsi kuunneltavaa.

Olen jo pitkään harmitellut sitä, kuinka muutama vuosi sitten heitin vanhan paristokäyttöisen matkalevarin kaatopaikalle. Vastaava maksoi eBayssa omaan budjettiini nähden liikaa, siksi päätin selvitellä vaihtoehtoja. Se mihin päädyin, selviää alla olevalta videolta, olkaapa hyvät!