BLOGI

 

Olin taannoin mukana projektissa jossa haastateltiin Keravalaisia muusikoita ja selviteltiin mitä kaikkea kotikaupungissani on vuosien saatossa tapahtunut. Samalla kyseltiin myös että millaista meininkiä musiikin suhteen täällä olisi hyvä nähdä. Itse toimin tällä kertaa suurimmilta osin kameran takana ja haastattelun suorittaa Sanna Tenkanen....

Maustetytöt ovat olleet jo pitkään esillä kaikissa kotimaisissa medioissa ja epäilisinkin suuresti jos joku väittäisi ettei heistä ole koskaan kuullut. Yhtyeen toinen albumi julkaistiin vuoden 2020 puolella ja sitä edeltävä debyytti jo 2019. Palataan siis hieman ajassa taaksepäin ja keskustellaan näistä kotimaisen musiikkihistorian...

Tuoreimmalla videolla käsittelyssä Bodom After Midnightin ensimmäinen ja viimeinen julkaisu Paint The Sky With Blood-EP!

Mustan Kuun Lapset julkaisi jokin tovi sitten akustisen albumin nimeltään Kruunu. Levyn sisältöä käydään läpi uusimmalla videolla! Videon lopussa myös kilpailu joka käynnissä huhtikuun loppuun!

Vuoden 2020 elokuussa toteutettu levykaupparalli tuli aikoinaan tallennettua ja videokin editoitua. Jostain syystä tekele oli kuitenkin jäänyt unholaan ja saatiin ulos vasta nyt. Jutussa mukana Helsinkiläisiä levykauppoja ja niistä löytynyttä tarjontaa.

Edellisessä osassa napattiin hieman kiinni aiemmin käsittelyn ulkopuolelle jääneitä Inverse Recordsin julkaisuja. Tällä kertaa juttu jatkuu ja käsitellään kolme viimeistä tekelettä tästä kuusikosta. Olkaapa hyvät!

Tällä kertaa mukana ei ole pelkästään uutuuksia, vaan myös pari aiemmin jutuista pois jäänyttä tekelettä. Satunnaisista syistä en ole päässy juttuja kirjoittamaan aivan siihen tahtiin mihin olisin halunnut, mutta tilanne on sikäli korjaantunut että jatkossa tekstiä tulee entistä useammin! Katsotaan seuraavaksi mitä Inverse Recordsin tarjonnasta...

UMK 2021

22.01.2021

Euroviisut lähestyvät ja sen myötä myös jälleen kerran uudistunut Uuden Musiikin Kilpailu, vuorossa vuosimalli 2021. Yleensä en lähde Euroviisuista kirjoittelemaan mutta tällä kertaa biisit herättivät sen verran vahvoja tunteita etten pitänyt vaihtoehtona olla kirjoittamatta niistä.