Keikkakalenteri 2019 Pt.3

23.08.2020

Keikkakalenterointi jatkuu. Tällä kertaa vuorossa jälleen Flat Earthia, Viikatetta, Festarointia ja uusia tuttavuuksia.

Lost In Grey & Flat Earth - Apollo Turku - 10.5

Flat Earth alkaa tulla varmastikin hyvin tutuksi nille jotka ovat blogiani lukeneet. Ei se mitään, oletetaan sen olevan hyvä asia. Bändillä oli keikka Turussa ja luonnollisesti olin paikalla tsekkaamassa meininkiä. Lämppäri toimi itselleni entuudestaan tuntematon Lost In Grey joka teki vaikutuksen. Keikkaa on raportoitu jo aiemmin löytönurkan puolella joten ei tässä siitä enempää. Löytönurkkaan pääset tästä!

FE:n osalta en raportoi enempää koska yhden yhtyeen osalta liiallinen kirjoittaminen voi koitua....hmmm...TURMIOKSI! Vanhempi juttu bändistä löytyy täältä!

Olli Lindholmin Muistokonsertti - Tampere - 12.5

Tämän keikan osalta teksti on osittain lainattu aiemmin julkaistusta Kasasigrammari lehdestä nro. 1!

Minulla ja yhtyeellä on todella pitkä historia. Ollin kuoleman jälkeen Kasarigrammariin ilmestyi kirjoitus "Yhden Yön Tarina" joka käsittelee asiaa laajemmin. Ollin kunniaksi järjestettiin kaksi muistokonserttia jotka saivat mediassakin huomiota negatiiviseen sävyyn. Palautetta tuli mm. siitä että liput tulivat myyntiin samalla hetkellä kun keikat julkaistiin, eikä näin ollen monilla ollut mahdollisuutta varautua asiaan mitenkään, liput olivat jo menneet kun tapahtuma saatiin kaikkien tietoon. Olin itse onnekkaiden joukossa ja sain napattua piletin Tampereen keikalle. Paikalla oli runsaasti väkeä ja lavalla Ollin kappaleita esitti mm. Suvi Teräsniska, Jonne Aaron & Pauli Hanhiniemi. Keikka oli tunteikas ja erittäin hieno läpileikkaus Ollin urasta artistina.


Keltainen Jäänsärkijä 30 vuotta - Tavastia - 16.5

Keltaisessa Jäänsärkijässä tulee aina vierailtua levykaupparallin aikaan, satunnaisesti muutenkin. Putiikin pitkää historiaa juhlistettiin Tavastialla ja kävin paikalla pyörähtämässä sen verran että ostin muutamia sinkkuja tarjouksesta ja tsekkasin ensimmäisen bändin, Chrasline Onen. Yllätys oli suuri kun huomasin että vanha toverini Ville oliki yhtyeen solistina, olin kokonaan missannut moisen tapauksen. Meno oli suht rokkaava ja yhtyeeseen voi tutustua lisää täällä. Aikatauluista johtuen loput esiintyjät jäivät väliin.

Viikate - Tavastia - 18.5

Keikasta en muista paljoa, johtuen varmaan tästä järjettömästä keikkatahdista vuosittain. Muistan että oli aivan helvetin kuuma, istuttiin Keravalla porukalla yhden toverin asunnolla ja kuunneltiin käännösiskelmää ennen Helsinkiin suuntaamista. Keikalta en napannut kuvia, mutta kuvasin jälkikäteen vinyyliboxin jonka nappasin keikalta mukaan. Hittipainotteisesti mentiin ja tupa oli aika lailla täynnä, lopun keikan tsekkailin baarin puolelta Tavastian pienistä ruuduista joista toivoisin saavani tallentaa kaikista keikoista joihin olen koskaan osallistunut, meininki oli aika VHS.

Rockfest

Rockfestin osalta järjestelyt ovat kusseet aina jonkin verran, vuosi 2019 oli kuitenkin poikkeus, eikä välttämättä hyvällä tavalla. Kattavampi raportti löytyy vanhasta Totuus Tapahtumasta-kirjoituksesta. Kaikesta epäonnistumisesta ja säädöstä huolimatta annoin tapahtumalle positiivisen loppuarvion. Olisin toivonut järjestäjiltä jonkinlaista ymmärrystä asian suhteen, sen sijaan tästäkin kirjoituksesta valitettiin vaikka vika oli vain ja ainoastaan järjestäjän päässä. Perkele! Festareille sopivat vaatteet käytiin myös läpi täällä!

Flat Earth - Tavastia - 27.6

Ensimmäinen virallinen Tavastian keikka! Ovilla oli ulkomaalaisia faneja odottelemassa jo reilusti ennen keikan alkamista. Paikalla oli porukkaa sopivasti, bongasin Andy McCoyn ja keikalla oli ensimmäistä kertaa myynnissä nimmaroituja limited edition canvas-kuvia made by me! Toivottavasti kaikki pääsivät hyvään kotiin!